• Nedavno
Teško je Vosak za Grah, Uklanjanje Dlaka, Vosak Bean Prirodno Kući Profesionalni Koristiti za Lice Ruke Underarms Grudi Noge(Kamilica, Deda Mraz)

Teško je Vosak za Grah, Uklanjanje Dlaka, Vosak Bean Prirodno Kući Profesionalni Koristiti za Lice Ruke Underarms Grudi Noge(Kamilica,

KM 5.77
Količina robe
Prisutan

Prirodno i sigurno sastojke, nježan i ne‑iritira, pogodan za osetljivu kožu, ti možeš da je koristiš sa povjerenje.Veks pasulj su pogodne za dobro kosu i sirov kosu, bezbolno uklanjanje dlaka, neka tvoja koža glatka i osetljiva.Dobar film formaciju, brzo uklanjanje dlaka, ukloniti viška kosu iz korijena, efikasna i praktične.Može se koristiti za više delova tela kao što je lice, ruke, underarms, prsa, bikini zonu i noge, upoznaj svog koristiti treba.Svjetlo težine i prenosni, pogodan za kući i profesionalni koristiti.Više vrste vosak pasulj su slobodni, možeš izabrati prema treba.Karakteristika : 1. Prirodno i sigurno sastojke, nježan i ne‑iritira, pogodan za osetljivu kožu, ti možeš da je koristiš sa povjerenje.2. Veks pasulj su pogodne za dobro kosu i sirov kosu, bezbolno uklanjanje dlaka, neka tvoja koža glatka i osetljiva.3. Dobar film formaciju, brzo uklanjanje dlaka, ukloniti viška kosu iz korijena, efikasna i praktične.4. Može se koristiti za više delova tela kao što je lice, ruke, underarms, prsa, bikini zonu i noge, upoznaj svog koristiti treba.5. Svjetlo težine i prenosni, pogodan za kući i profesionalni koristiti.Više vrste vosak pasulj su slobodni, možeš izabrati prema treba.Specifikacija : Uslov : 100% Marku New Item Tip : Uklanjanje Dlaka, Vosak Bean Material : Wax Net Sadržaj : 50g / 1.8 oz Shelf Život : 3 Godine Paket Listu : 1 x Torbu za Uklanjanje Dlaka, Vosak Bean.

Ostale karakteristike

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Removal Wax Bean
Material:
Wax
Net Content:
50g / 1.8oz
Shelf Life:
3 Years
Package List:
1 x Bag of Hair Removal Wax Bean :

Najbolje ponude