• Nedavno
Letjelica Lule 100 PC-a Bijela Plišanog Matičnih 6MM x 12 Cm Twistable Proizilazi Djece Bendable Skulpture Štapiće za Zanata i Umjetnosti (100, White)

Letjelica Lule 100 PC-a Bijela Plišanog Matičnih 6MM x 12 Cm Twistable Proizilazi Djece Bendable Skulpture Štapiće za Zanata i

KM 8.10
Količina robe
Prisutan

❤️ Novelty Banke plišanog matičnih je solidan žicu s gustom plišanog šlaga oko toga.Obje strane su malo oštar, pa moraš da pripazi na decu koja se igraju sa njima. ❤️ Lule su u raznim bojama, da napravi sebe kao seme od kreativnosti u zanata i umjetnosti.Kada si ruku dijete nešto kao ovo je samo dozvoliti svoje kreativni sokovi da teku. ❤️ Kao cijev čistiji, to radi savršeno za čišćenje cevi, ponovno iskoristivih slamke i malo uske praznine.Pomaže ti da čistiš ivicama i uglovima efikasno od cijevi čistiji je twistable. ❤️ Je bendable skulpture palice može biti upotrebljeno više od cevcice.To nije loše da ih iskoristiti za preko noći viklere kao oni su mekani, ostani miran i ne poke tako da možeš da spavaš udobno. ❤️ Ti dobit će 100 plišanog dolazi po cijenu u imeniku.Budi siguran da si izabrao pravu jedan od kada smo prodati Raznim bojama(30 Boje), Bijelo (samo), Crna (samo), Tamno zelene (samo), Ljubičasta (samo), Plavo (samo) i Crveni (samo).Ove lule može se smanjiti na potreban dužinu.Dužina je fleksibilna, obično ne potrebna nikakva lepak, i konac nije lako raspasti.To je idealno proizvod za pravljenje zanimljivo projekata.Letjelica Lule Plišanog Matičnih 6 MM x 12 Cm Twistable Proizilazi Djece Bendable Skulpture Štapiće za Zanata i Umjetnosti.

Ostale karakteristike

Najbolje ponude