• Nedavno
COOLFUNLIFE Pastu za zube Stezao - Set 2 Multi Rolling Priručnik Rotiraju Pastom za zube Slatkiša Mjesto Držač Stajati za Wc da Spasi Pastu za zube, sredstvo za čišćenje Lica, Kreme (White + Tamno Plavu)

COOLFUNLIFE Pastu za zube Stezao - Set 2 Multi Rolling Priručnik Rotiraju Pastom za zube Slatkiša Mjesto Držač Stajati za Wc da

KM 48.60
Količina robe
Prisutan

* Napravljen od Visokog kvaliteta PP može se koristiti za mnogo godina neće slomiti lako, Reuseable i trajna.Udobno rotiraju podnijeti, to je lako da rade do lijeva ili desna ruka, u pravcu kazaljke na satu ili suprotno od kazaljke na satu. * Ovu pastu za zube stezao dizajnirao sa rotiraju podnijeti, samo ubacim cevčicu u rolling otvor, onda okretati podnijeti, ne treba mi više snage, zgodno i lako stisni kremu.Čini poslednje malo zubne paste mnogo lakše da se iz cijevi.Čist i bez ostataka. * Spašavanje prostora na pultu.Drži brojač u potrazi lakše i čistač ne pastu za zube sve više.Ti dati lijep prostor.Smanji otpad i uštedjeti novac.Može se koristiti za kuhinju, kupatilo. * Najbolje radi na aluminijuma / plastičnom cijevi.Divno za Pastu za zube, sredstvo za čišćenje Lica, Boju Kose, Kozmetiku, Losioni, Kreme, Nafte, Boje, Gel, Zanat Lepak, radila sam masti, Paradajz pire, Senf, i tako dalje. * Specifikacije Veličine : 2.76" x 1.57" x 1.5" / 7 x 4 x 3.8 cm; Težinu : 23g / pc.Boja : Bijela + Tamno Plavu.Imajte na umu da je cijev stezao je pogodan za cijevi širina u 2.17 cm / 5.5 cm.Boja : Bijela + Tamno Plavu.

Ostale karakteristike

Najbolje ponude