• Nedavno
YOULIAN Automatsko Stolu Tip Bar Kod Označavanja Naljepnicu Mašinu za Rundu Bocom Može Teglu sa Sastanak Printer(PLANINI-130) (L15-300mm & H10-110mm)

YOULIAN Automatsko Stolu Tip Bar Kod Označavanja Naljepnicu Mašinu za Rundu Bocom Može Teglu sa Sastanak Printer(PLANINI-130) (L15-300mm

KM 125.25
Količina robe
Prisutan

【JEDNOSTAVNA OPERACIJA VIJEĆE】-engleski Operaciju Vijeće lakše Je Test i koristi mašina, etiketi odvojiti brzina je prilagodljiva.I može da izvede kašnjenja vrijeme etiketu odvojiti.Da je pored dva dugmeta može da kontroliše označavanja brzinu i transportera brzinu tvoje potrebe. 【STARIJI SISTEM KONTROLE】-Automatsko uvoze vlakna pojačala, automatsko gasove proizvod etiketiranjem, jednostavno i inteligentan operaciju, osiguranje tačnost označavanja. 【Pokretnu TRAKU】-pokretnu traku je napravljen od PU, i širine pokretnoj traci samo može biti prilagođen prema promjeru od bocu (po mogućnosti manje od 80mm u promjeru), a širina može biti i pretvarati da to prevazilazi standard dometu. 【BOJA TRAKU KODIRANJE MAŠINA】-tu mašinu može biti euipped sa sastanak programer, wihch mogu da ti pomognem skratiti proces proizvodnje.To čini označavanja i štampanje na jednoj mašini (slobodni). 【PRIBOR】-Sve dodatke će biti pakuje sa mašinom, koji se koristi za instalaciju u mašini, i neki delovi su ostario za zamjenu posle dugotrajnog koristiti.Prijavu.To je pogodan za označavanja rundu boce kao LJUBIMCA boce, plastične boce, čašu boce, i metal boce.korišćena u.kozmetika, pića, hranu, lekove, i druge industrije, jako poboljšanje produktivnost i etiketiranje kvalitet.Napajanje : 220 V/110 V 50/60 HZ.Pokretnim Širina : 120mm.Laber brzinu (maksimalno) 20-40pcs/min.Označavanja preciznost : mozda, hvaia! javit 1mm.Mašina veličine (Sam *M* H) : 1300*900*970 mm.Mašina Težinu : 180 KG.

Ostale karakteristike

Najbolje ponude