• Nedavno
Automatsko Teleskopske metar 60 cm Tijelo Mjera Snimku Sebe Stegnuti koji se uvlace metar za Tijelo Tačno Način da Pratimo Gubitak Težine Mišića Dobiti po Jednu Ruku (White)

Automatsko Teleskopske metar 60 cm Tijelo Mjera Snimku Sebe Stegnuti koji se uvlace metar za Tijelo Tačno Način da Pratimo Gubitak

KM 5.24
Količina robe
Prisutan

【TIJELO MJERA KASETU】Mjere svaki deo tela : ruku, butine, tele, prsa, struka, kukovi, i više, Mjere 60 cm (150 cm), Jer metar stambenom je 2 cm široka,mi počinje u 2 cm/ 5 cm mjere da pomognem pojednostaviti površine proces. 【VISOKOG KVALITETA MATERIJALA】Samo Sužava metar Napravljen Od mekane I Fleksibilna Premije Materijal,Kasetu Mjere neće Rastegnuti, Ili da se Deformiše, Izbjeći Povreda Ili Posekotina.Meka Metar Je Fleksibilna I Prenosni, Lagana Za Upotrebu. 【LAKO ISKORISTI】Koristiti pritisnuti dugme da povuci metar, onda koristiti iglu bravu da se precizno i udobno čitanje.Pritisni tipku povlačenje i zaključavanje karakteristika osigurati nadređeni tačnost mjerenja. 【TAČNA MERENJA】Pritisni Dugme Povlačenje I Pin Bravu Da se Precizno I Udobno Očitavanja Pin Brave Na Mjesto I Mogu da Retrakujem Traku Da se Najbolje Mere. 【JASNO & LAKO ČITATI】Sebe stegnuti Mjera Kasetu su velike i jasno marks u oba cm i cm.Oni su super za krojač, šivanje, handcraft,tijelo mere i više.Samo-Mjere štednje Traku,Cm Cm Tijelo Struka vežbam Mjerenje Alat,Automatsko Teleskopske Krug Vladar Specifikacije Materijal : ABS+Staklena Vlakna Serijal : metar Dužina metar : 60 cm Paket Sadržaj : Sebe stegnuti Mjera Kasetu x 1.

Ostale karakteristike

Najbolje ponude