• Nedavno
Telefon Swing Shaker Korak Brojač za Pokemona Idi Walker Pokemona Loptu Jaje Hatcher Walkr ili Google Stati Bez Buke od DŽEJ Gens (Roze)

Telefon Swing Shaker Korak Brojač za Pokemona Idi Walker Pokemona Loptu Jaje Hatcher Walkr ili Google Stati Bez Buke od DŽEJ Gens

KM 12.74
Količina robe
Prisutan

[Pun Kompatibilnosti] : Pogodan za pametan telefona i drugih pametan uređaje pod 6.5 cm.Skladu sa 99% pametan telefoni na tržištu. [Pametan dizajn] : Zaštitne plastične materijal sprečava tvoj telefon od bilo ogrebotine.U skidproof pjene rampi na dnu čini baze firmu i smireno.Korake izbrojao po satu će automatski biti prilagođen da je bolje da simuliramo dnevnik džogiranje i radi scenarija.Ne buka će biti proizvodi. [Multi-funkcije] : Automatski računati preko 8.000 korake na sat.To se može lako se prijavio da Pokemona IDI (Avanturu Prevod), Walkr, Google Stati, itd.Otvor tvoj Pokemona jaje bez napora.Drži telefon stalno kada je uživanje video.USB je povezan i baterije. [Lako instalaciju i korištenje] : stavi telefon u držač okvir, to popraviti sa gumica za kosu, povezati sa USB kablovsku ili ubacite baterije i onda lagano pritisni svoj uređaj, to će se vratiti i dalje automatski. [Toplo podsjetnik] : Ovaj uređaj podržava oboje USB vezu i baterije, ali molim te, budi smetalo da USB i baterija ne može se koriste simultano.

Ostale karakteristike

Najbolje ponude